Preloading - Growfy Webflow Template
Recruitment tech
December 20, 2022

Bespaar 10+ uur per week door Zapier te implementeren in je werving- en selectie proces

Bespaar 10+ uur per week door Zapier te implementeren in je werving- en selectie proces

Hoe je Zapier kunt gebruiken om je werving en selectie proces efficiënter te maken

1. Automatisering van bepaalde handmatige taken

2. Importeren van kandidaten uit social media-accounts

3. Sturen van reminders en het plaatsen van vacatures

4. Integratie met ATS (Applicant Tracking System)

5. Automatisering van videoconferentiegesprekken

Er zijn diverse manieren waarop je Zapier kunt gebruiken om je werving en selectieproces efficiënter te maken. Hieronder geven we enkele voorbeelden:

Automatisering van bepaalde handmatige taken:

Je kunt Zapier gebruiken om automatisch bevestigingse-mails te sturen naar kandidaten die een sollicitatie hebben ingediend via je online sollicitatieformulier. Dit bespaart tijd en moeite en zorgt ervoor dat je efficiënt om kunt gaan met sollicitaties.

Importeren van kandidaten uit social media-accounts:

Je kunt Zapier gebruiken om automatisch cv's en sollicitatiebrieven van kandidaten te importeren uit je LinkedIn-profiel of andere social media-accounts. Zo hoef je niet handmatig cv's te importeren of te verzamelen, wat weer tijd bespaart.

Sturen van reminders en het plaatsen van vacatures:

Je kunt Zapier gebruiken om automatisch reminders te sturen naar je recruitmentteam voor bepaalde deadlines of om automatisch vacatures te publiceren op verschillende jobboards. Zo hoef je niet handmatig herinneringen te sturen of vacatures te plaatsen, wat weer tijd en moeite bespaart

Integratie met ATS (Applicant Tracking System):

Je kunt Zapier gebruiken om automatisch cv's en sollicitatiebrieven te importeren in je ATS (Applicant Tracking System). Dit kan helpen om het werving en selectieproces efficiënter te maken en om kandidaten gemakkelijker te vergelijken en te beoordelen. Bovendien kun je met Zapier gemakkelijk communiceren met kandidaten en het sollicitatieproces volgen.

Automatisering van videoconferentiegesprekken:

Met Zapier kun je automatisch uitnodigingen versturen voor videoconferentiegesprekken met kandidaten en de gesprekken inplannen op basis van beschikbaarheid. Dit kan helpen om het werving en selectieproces efficiënter te maken en om tijd en moeite te besparen. Bovendien kun je met Zapier gemakkelijk follow-up-gesprekken inplannen en de voortgang van het wervingsproces volgen.